Кариери

СОРТИС представлява група от компании, ръководени от млад и амбициозен екип, който вярва, че хората са най-ценния капитал на всяка организация. На служителите си предлагаме динамична работа, атрактивно и конкурентно възнаграждение и отлични условия на труд.

 

От 22.10.2009г. СОРТИС КРЕДИТ започва процедура по актуализиране на списъка с кредитни брокери. Компанията ще подпише договори с нови и/или досегашни кредитни брокери. Изборът ще бъде реализиран на база обективни критерии. Ако предложението ни предстявлява интерес за Вас, бихме искали да Ви поканим да участвате в настоящата процедура за избор.
Кой може да кандидатства?
– Брокери на недвижими имоти;
– Застрахователни брокери;
– Служители в строителни компании;
– Банкови служители ;
– Лица на свободна професия;
– Физически лица от различни бизнес сфери;
-други;
Предмет на работа:
– Насочване на клиенти нуждаещи се от банков кредит или лизинг за финансова консултация*към Сортис Кредит;
Забележка: Финансовата консултацията на клиенти, не се извършва от кредитните брокери.
Предложението на Сортис Кредит:
-; Допълнителна (втора) работа;
– Нефиксирано работно време;
– Атрактивно възнаграждение;
– Граждански договор
Как да кандидатствате?
– Вашият интерес можете да заявите като Изпратете и-мейл „Заявка за участие SC 01” на credit@sortis.bg с приложена актуална автобиография и мотивационно писмо. Заявките ще се приемат до 01.12.2009г. В отговор ще получите презентация на Сортис Кредит и Заявка за участие, която трябва да попълните и да ни върнете на посочения и-мейл адрес в срок от 5 дни от датата на получаването. На база на посочените от Ваша страна данни ще бъде извършен подборът.
Забележка: Задължително посочете и-мейл адрес и телефон за обратна връзка