Управление на Инвестиционни Фондове

Управленският екип на СОРТИС Риъл Истейт има сериозен опит в структурирането и управлението на регулирани и нерегулирани инвестиционни фондове и проектни дружества в България и чужбина.

Г-н Мартин Паев е структурирал и управлявал първото Акционерно Дружество със Специална Инвестиционна Цел (АДСИЦ) за недвижими имоти в България („Ти Би Ай – БАК Недвижима Собственост” АДСИЦ). По време на неговото управление, Дружеството осигурява възвращаемост на инвеститорите си от 73% за период от 18 месеца (Октомври 2003 г. – Март 2005 г.). Г-н Паев е участвал и в структурирането на Бългериън Ленд Дивелъпмънт, инвестиционен фонд за недвижими имоти с капитал от 40 млн. британски лири, чиито акции се търгуват на Пазара за Алтернативни Инвестиции (AIM) на Лондонската фондова борса.

Г-н Томас Хигинс е бивш Изпълнителен Директор на Българо-Американския Инвестиционен Фонд и на Българо-Американската Кредитна Банка, с ресор инвестиции в малки и средни предприятия и хотели. Г-н Хигинс е учредител и Управляващ Партньор на Balkan Accession Fund, инвестиционен фонд от 110 млн. EUR за инвестиции в дялово участие и подчинени заеми за Балканите.

Г-н Джоел Бакиш е активен инвеститор в сектора на недвижими имоти в Европа и САЩ, както и инвеститор в множество проекти за дялови участия и рисков капитал.