Българската игра Surviving Mars е сред най-популярните в Steam

Българската игра Surviving Mars е сред най-популярните в Steam

Новосъздадената българска игра Surviving Mars стана най-купуваната в популярната платформа за игри Steam в деня след официалното й представяне, измествайки най-играните в момента PUBG и CS:GO.

Създател на Surviving Mars е първото българското студио за видео игри Haemimont Games, известно на геймърите по света с игрите Victor Vran, поредицата Tropico и други, както и с първата българска комерсиално успешна игра Tzar.

Survivng Mars е стратегическа игра, която със сигурност ще грабне вниманието на любителите на игрите тип city builder, както и на любителите на научната фантастика. Surviving Mars поставя предизвикателство пред играчите внимателно да планират, установят и управляват първата колония на Марс, като набляга на предизвикателства, които човечеството ще срещне при опит да колонизира Червената планета.

Играта стана истински хит в интернет, като вече освен с популярността си между самите играчи, може да се похвали и с позитивни ревюта от критици, както и с множество статии, публикации и видеа с насоки и съвети за успех в мисията.

Играта се издава от Paradox Interactive – световно признат издател на стратегически игри, и е достъпна на Playstation 4, Xbox One, Windows, MacOS и Linux.

Полезни връзки:

Официален сайт на играта

Официален сайт на създателя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *