Login VSI, компанията за инфраструктурен софтуер, получи значителна инвестиция за развитие от Wavecrest Growth Partners

Login VSI, компанията за инфраструктурен софтуер, получи значителна инвестиция за развитие от Wavecrest Growth Partners

Login VSI, компанията, посветена на  оптимизиране преживяването на крайните потребители на бизнес-критични софтуерни приложения, обяви, че Wavecrest Growth Partners са осигурили значителна инвестиция в развитието на компанията. Финансирането ще бъде използвано за всестранно разширяване на бизнеса и по-специално за засилване на продажбите, маркетинга и продуктовите иновации.

Съвременните бизнеси се нуждаят от постоянно проследяване на работата на софтуерните приложения ползвани от техните корпоративни потребители, особено след увеличението на работата от вкъщи по целия свят. Ключовият продукт на Login VSI, Login Enterprise, е автоматизирана платформа за тестване, която проверява ефективността и стабилността на критичните за бизнеса софтуерни програми, независимо дали са инсталирани в корпоративните центровете за данни и в облака. След успешно измерване на рисковете за клиента, Login VSI предлага подходящи мерки за намаляването им.

Колин Дохерти, изпълнителен директор на 5 софтуерни компании и партньор в Wavecrest Growth Partners ще се присъедини към борда на директорите на Login VSI след сделката. Доверените партньори на SORTIS INVEST от Globalscope, Silverpeak, бяха финансови консултанти на Login VSI по сделката.

 

Ерик-Ян ван Льовен, главен изпълнителен директор на Login VSI, съобщи: „Със Silverpeak се работихме в тясно сътрудничество в този процес. Те ни помогнаха да намерим подходящия инвестиционен партньор за Login VSI на този етап от развитието ни. Техният екип и процес бяха прозрачни и изключително полезни за нас.“

 

Пади МакГуайър, управляващ партньор на Silverpeak, водещ транзакцията, заяви: „За мен беше удоволствие да работя с Ерик-Ян, Герхард и екипа на Login, помагайки им да привлекат подходящия партньор за следващата стъпка по пътя им. По-голямата част от новия им бизнес вече е в САЩ и тази инвестиция ще им позволи да се възползват напълно от възможностите, които им се предоставят.“

 

 

ЗА LOGIN VSI

Login VSI е създадена в Амстердам през 2012 г. и целта на компанията е да максимизира преживяването на крайния потребител за всички цифрови работни пространства. Login Enterprise е техният водещ продукт, който представлява автоматизирана платформа за тестване, прогнозираща производителността и гарантираща непрекъснатостта на бизнеса и намалявайки рисковете. Login Enterprise тества отдалечения достъп и критичните за бизнеса приложения цялостно, от етапа на предварително производство до крайния продукт. В момента Login VSI има над 400 клиенти в 50 държави.

 

ЗА WAVECREST GROWTH PARTNERS

Wavecrest Growth Partners е инвестиционна компания за частен капитал, основана през 2016 г., с акцент върху инвестирането и партньорството с водещи компании за B2B софтуер и технологични услуги. Работейки с 25+ растящи компании по време на фазата им за развитие, те привличат опитен и практичен екип, който помага на компаниите да се ориентират напред и да достигнат значителен мащаб.

 

ЗА SILVERPEAK

Silverpeak е инвестиционна банка с офиси в Лондон, Париж, Милано, Сан Франциско и Шанхай, посветена на предоставянето на независими консултации относно сливания и придобивания и финансиране на транзакции на изключителни технологични компании в процес на растеж. Те съчетават дълбоко разбиране на технологичния сектор и неговата динамика с обширен опит в преговорите, за да постигнат оптимални резултати за своите клиенти. Silverpeak е член на Globalscope Partners.

 

ЗА SORTIS INVEST

СОРТИС Инвест е бутик за инвестиционно банкиране със седалище в София, България, част от СОРТИС Груп. Компанията е член на Globalscope Partners, глобално семейство от 55 независими консултантски фирми за сливания и придобивания в 46 държави с екип от 650 професионалисти и повече от 10 000 приключени сделки за сливания и придобивания и финансирания с дялов капитал по целия свят. СОРТИС Инвест съветва компаниите по въпроси, свързани със сливания и придобивания и привличане на финансиране, както и при оценяване и финансово моделиране на бизнес казуси. СОРТИС Инвест има широка партньорска мрежа и дългогодишен опит в областта на корпоративните финанси, сливанията и придобиванията.

СОРТИС Инвест консултира клиенти в различни сектори, включително телекомуникации, медии и технологии (TMT), финансови услуги, храни и напитки, науки за живота, химикали, образование, отбрана, производство, търговия, енергетика, минно дело, транспорт и логистика, хотелиерство и недвижими имоти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *